Pelenka méteráru

A különböző textil anyagok segítségével megkönnyíthejük és egyszerűbbé tehertjük a munkát, hiszen a kiváló tulajdonságokkal rendelkező anyagokat egyszerű tisztítani és tartósak, így biztos, hogy időtálló és minőségi megoldásokra használhatjuk fel őket. Ezen strapabíró anyagokké tartozik többek között a 100%-ban pamutból készült pelenka méteráru is.

A pelenka méteráru, a nevével ellentétben nem csak pelenka alapanyagként használható fel. Kiváló tulajdonságainak (nedvszívó, tartós stb.) köszönhetően kiválóan alkalmazható a pelenka méteráru többek között kozmetikai kendőként vagy akár törlőkendőként is. Mivel erős, strapabíró anyagról van szó, tökéletes nagyobb igénybevételnek kitett helyeken (pl. kórházak) való használatra is.

Az optikai fehérítéssel készült pelenka méteráru kiváló egészségügyi célokra, hiszen puha, kellemes tapintású és bőrbarát kivitelének köszönhetően nem sérti és irritálja a bőrt. A pelenka méteráru nagyon könnyedén tisztítható és ellenálló, így akár többszörös mosás után is megtartja formáját, az anyag nem kopik és nem foszlik szét.

A pelenka méteráru felhasználása nagyon egyszerű, segítségével időtálló és tartós megoldásokat hozhatunk létre. Az anyag kiváló segítségünkre lehet különböző, hétköznapi felhasználási módok során. A pelenka méteráru garantáltan hosszú távon is minőségi és ellenálló marad.

Kapcsoldó termékeinket megtekinthetik az alábbi linkre kattintva:

Pelenka |