Fehér vászon

A textilipar gyors fejlődésének köszönhetően egyre szélesebb és szélesebb a különböző textilanyagok palettája. Rendelkezésünkre állnak természetes és mesterséges anyagok hatalmas szín és mintaválasztéka, így garantált, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és stílusának legjobban megfelelő anyagokat. A természetes anyagok egyik legismertebb tagja a pedig a fehér vászon.

A különböző vászon anyagok kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően nagyon széles körben elterjedtek. Erős, tartós és starpabíró anyagok, melyek még nagyobb igénybevétel mellett is időtállóak. A vászon anyagok nagyon nagy szín és minta választékban érhetőek, melyek elősegítik, hogy otthonunk dekorálásának csak a képzeletünk szabjon határt, de minden anyag alapját a sima fehér vászon adja.

A fehér vászon anyagot 100%-ban pamutból állítják elő, ennek köszönhetően bőr és környezetbarát anyagról van szó. Számtalan felhasználási területtel rendelkezik, hiszen lepedők, ágyneműhuzatok mellett felsőruházatként, valamint akár dekorációs célokra (függöny, terítő, díszpárna stb.) is kiválóan megfelelnek. A fehér vászon segítségével egyensúlyt és harmóniát teremthetünk az adott helyiségek kiegészítői között.

A fehér vászon, a színét a gyártási folyamat során optikai fehérítéssel éri el, amely a későbbiekben akár nagyon könnyen színezhető. A fehér vászon nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, így nagyobb igénybevétel mellett is megőrzi remek képességeit, valamint könnyen tisztítható is, ennek köszönhetően hotelekben, éttermekben és kórházakban való felhasználásra is megfelelnek.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linkekre kattintva érheti el:

Pamut fehér vászon | Pamut fehér vászon (Hotel minőség) | Pamut-poliészter fehér vászon | Pamut-poliészter fehér vászon (Hotel minőség) |