Flanel méteráru

A méteráru anyagok hatalmas választékának köszönhetően a különböző helyiségekbe igazán páratlan és egyedi dekorációs megoldásokat készíthetünk. A minőségi anyagok felhasználása nagyon egyszerű és tartós, strapabíró kivitelük lehetővé teszi, hogy nagyobb igénybevételnek kitett helyeken (szállodák, éttermek, kórházak stb.) is időtállóan hibátlan kiegészítőket lehessen készíteni. Ezen minőségi anyagok közé tartozik többek között a flanel is.

A minőségi flanel anyagot 100 %-ban pamut, appretált, két oldalt bolyhozott alapanyagból készítik. Széles szín és mintaválasztékban érhető el, így garantált, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő anyagokat. A különböző flanel anyagokat más és más módon szokták felhasználni. A mintás flanelt elsősorban főleg ágynemű alapanyagként használják, míg az egyszínűeket inkább lepedők és  bélések készítésére. A kockás és apróbb mintázatú flanel kiváló többek között ingek, felsőruházat, bélések, valamint hálóingek készítésére is.

A nagy szakítószilárdsággal rendelkező flanel még nagyobb igénybevétel és többszörös mosás után is megőrzi remek tulajdonságait, így garantált, hogy hosszú távon is hibátlan megoldásokat lehet készíteni flanel anyagból. Könnyedén tisztíthatóak és vasalni is lehet, így mindig hibátlan lesz az anyag megjelenése. A flanel jól kombinálható más anyagokkal is, így egyszerűen harmóniát, összhangot lehet teremteni az adott helyiség kiegészítői, illetve a különböző ruhadarabok között.

A különböző flanel anyagok ipari és házi felhasználásra is egyaránt ideálisak, hiszen egyszerűen kezelhetőek, könnyű varrni őket. A flanel anyagok biztosítják a tartós, időálló dekoriációk és kiegészítők készítését, amelyek még hosszú távon is megőrzik élénk színüket. A finom tapintású flanel ideális érzékenyebb bőrön való viseléshez is, hiszen a természetes anyagok felhasználásával készült flanel nem káros az egészségre, sem a környezetre.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érhetik el:

Flanel Mintásvászon | Flanel UNI |