Darázs méteráru

Otthonunkat, munkahelyünket praktikusabbá és hatékonyabbá tehetik a különböző minőségi kiegészítők. Ezek nem csak elősegíthetik a gyorsabb és könnyebb munkavégzést, de tartós és ellenálló megoldásokat is jelenthetnek. A különféle textil anyagok széles választékának köszönhetően rengeteg megoldás közül válogathatunk, melyek megkönnyítik és egyszerűbbé teszik a mindennapokat. Ilyen anyagok közé tartozik a 100%-ban pamutból készült darázs méteráru is.

A speciális szövéstechnológiával, úgynevezett sejtkötéssel készült darázs méteráru kiváló tulajdonságainak köszönhetően nagyon széles felhasználási körrel rendelkezik. A darázs szövet egyik különlegessége, hogy az egyedi szövés miatt, a kész termék méhkasra emlékeztető "mintát", képet mutat. Ennek az egyedi sejtkötésnek köszönhetően a darázs anyag kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik.

A darázs méteráru erős, strapabíró anyag, így nagyobb igénybevételnek kitett helyeken (iskola, étterem, kórház stb.) is kiválóan alkalmazható. Többek között törölközőként, konyharuhaként, valamint egyéb, nagy nedvszívást igénylő textíliaként is felhasználható. A darázs szövetanyagot könnyedén lehet tisztítani, nem kopik és foszlik szét akár többszörös használat után sem.

A darázs textil optikai fehérítéssel készül, így a letisztult, elegáns színnek köszönhetően könyedén kombinálható más anyagokkal, színekkel, mintákkal is. Ez lehetővé teszi, hogy harmoniát, összhangot teremtsünk az adott helyiség(ek) kiegészítői között.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg:

Darázs |