Damaszt méteráru

A különböző, minőségi anyagokból kiváló kiegészítőket, dekorációkat, huzatokat és egyéb remek megoldásokat lehet kialakítani és ezzel egyedivé, különlegessé tenni az adott helyiségeket. A strapabíró anyagok, mint amilyen a damaszt méteráru is, hosszú távon is megőrzik hibátlan megjelenésüket, még nagyobb igénybevétel mellett is.

A minőségi damaszt méteráru 100 %-ban pamut alapanyagból készül, egy speciális (Jacquard) szövéssel, ennek köszönhetően nagy szakítószilárdsággal rendelkezik. A damaszt méteráru, a Jacquard szövés miatt, több fajta, jellegzetes mintázatú szövetszerkezetes változatban is elérhető. Tartósságának köszönhetően a damaszt méteráru kiválóan felhasználható szállodák, éttermek, valamint lakossági terítők, szalvéták, valamint székszoknyák alapanyagaként is.

A damaszt méteráru hatalmas szín- és mintaválasztékban érhető el, így garantált, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő árnyalatokat. A damaszt méteráru nem csak remek tulajdonságokkal (kiváló nedvszívóképesség, mérettartó stb.) rendelkezik, hanem esztétikus is. A damaszt méteráru természetes anyagok felhasználásval készül, szükség szerint könnyedén fehéríthető és 90 C°-on is mosható, így garantált, hogy hosszú távon is tökéletes lesz a megjelenése.

A magas színvonalat képviselő damaszt méteráru egyszerűen felhasználható és könnyedén kombinálható más anyagokkal is, így harmóniát, egyensúlyt lehet kialakítani az adott helyiség kiegészítői között. A damaszt méteráru többszöri mosás után sem veszti el kiváló megjelenését és remek képességeit, így hosszú távon is hatékony megoldást jelent. A minőségi damaszt méteráru egy valóban időtálló és strapabíró kiegészítője lesz minden otthonnak, konyhának.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érhetik el:

Damaszt |