Mintás vászon

Egy lakásfelújítás vagy építés egyik legizgalmasabb része a különböző belsőépítészeti és lakberendezési módszerek kiválasztása. Otthonunk dekorálásának csak a képzelet és a költségkeretünk szabhat határt, hiszen szinte végeláthatatlan a textil anyagok, bútorok és egyéb dekorok, kiegészítők választéka. Az egyik legsokoldalúbb megoldásokat a mintás vászon anyagok tudják nyújtani, melyek alapanyaguk és szövésük alapján széles felhasználási körrel rendelkeznek.

A magas minőséget képviselő mintás vászon anyagoknak köszönhetően otthonunk páratlan és egyedi lesz. A különböző vászon anyagok hatalmas minta és színválasztéka garantálja, hogy a modernebb és a hagyományosabb stílus kedvelői is megtalálják igényeiknek legmegfelelőbb anyagokat. A mintás vászon segítségével könnyedén harmóniát és egyensúlyt teremthetünk a különböző helyiségekben, így egész otthonunk még rendezettebbnek és egységesebbnek fog tűnni.

A mintás vászon, kiváló tulajdonságai miatt, hihetetlenül tág felhasználási körrel rendelkezik. Mivel tartós, strapabíró anyagról van szó, a mintás vászon ideális akár nagyobb igénybevételnek kitett helyeken (szállodák, iskolák, éttermek stb.) való felhasználásra is. Mintás vászonból készíthetünk többek között ágyneműket, felsőruházatot, de kiválóan alkalmazhatóak még lakás- és konyhai textíliaként, kemping vagy kertibútorok huzatként is, de dekorációként és gyermekjátékok alapjaként is megfelelnek.

Mintás vászon

A mintás vászon alapját általában pamut vagy poliészterrel kevert pamut adja. Ezek garantálják, hogy a mintás vászon nem irritálja a bőrt és nem káros az egészségre. A mintás vászon anyagok különböző mintákban és színárnyalatokban is elérhetőek, melyek könnyen kombinálhatóak, így összhangot teremthetünk egy-egy helyiség kiegészítői, dekorációjai között. A mintás vászon időtálló befektetés, hiszen könnyedén tisztítható, de még hosszú távon sem kopik el és nem veszti el élénk színét sem.

Kapcsolódó termékeinket megtekinthetik az alábbi linkekre kattintva:

Pamut-poliészter ~120g/m2 | Pamut-poliészter ~100gr/m2 | Pamut mintás vászon | Ágynemű mintás pamutvászon |