1044 Budapest, Óradna u. 9 +361-390 3412 +361-370 4153
Magyar Română

Batiszt méteráru

A hatalmas választékban elérhető textil anyagoknak köszönhetően a szobák díszítése egyszerű és könnyen kivitelezhető feladattá változik. A minőségi anyagok segítségével páratlan és egyedi megoldásokat lehet létrehozni személyes, otthoni vagy köz használatra is. Ilyen anyagok közé tartozik a remek képességekkel rendelkező batiszt méteráru is.

A batiszt méteráru egy pamut-poliészter keveréssel készített, vékony szálból szőtt, könnyű alapanyag, amely nagyon széles felhasználási körrel rendelkezik. A batiszt méteráru alkalmas többek között gyermek és felnőtt ingek és egyéb felsőruházat alapanyagaként, hímzés alapként, valamint paplan gyártásnál borítóként is ideális. A minőségi batiszt méteráru tartós, nagy szakítószilárdsággal rendelkező anyag, amely többszöri mosás után is megőrzi hibátlan megjelenését.

A magas színvonalat képviselő batiszt méteráru remek tulajdonságainak köszönhetően időtálló és strapabíró megoldást jelent. A batiszt méteráru nagy szín és mintaválasztékban érhető el, így garantált, hogy egyedi és páratlan megoldásokat lehet létrehozni. Könnyedén kombinálható más fajta anyagokkal is, így a batiszt méteráru segítségével harmoniát, egyensúlyt lehet teremteni az adott helyiség kiegészítői között.

A minőségi batiszt méretáru felhasználása nagyon egyszerű, így gyorsan és egyszerűen el lehet belőle készíteni a kívánt dekorációt, felsőruházatot és más termékeket. A batiszt méteráru kiváló tulajdonságainak köszönhetően professzionális és házi felhasználásra is egyaránt alkalmas. A batiszt méteráru garantáltan időtálló és hosszú távon is hibátlan megoldást biztosít.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érhetik el:

Batiszt |